200x300 featured

Crăciun Magic 2011

Seria de evenimente organizate de Chelgate pentru Reprezentanța Comisiei Europene în România în acest an s-a încheiat cu petrecerea ”Crăciun Magic”, organizată pe 16 decembrie în cadrul Spațiului Public European.

Deschiderea oficială a evenimentului a fost marcată de discursurile ținute de Șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, domnul Niculae Idu, și Directorul Regional pentru Politică Regională, domnul Dirk Ahner.

În cadrul evenimentului au avut loc premierea elevilor câștigători ai concursului ”Lider European” și un scurt recital de colinde. Acesta a fost susținut de elevii Școlii nr. 45 Titu Maiorescu și Școlii pentru deficienți de vedere din București. Cele două unități de învățământ au fost implicate anul acesta în programul ”Voluntarii muzicii”, proiect ce a vizat realizarea a două cluburi de educaţie muzicală complementară orelor de muzică din progama şcolară.

”Crăciun Magic” a reprezentat însă, înainte de toate, ocazia potrivită pentru a face o bucurie unor copii. În acest scop a fost realizată o strângere de fonduri, iar banii obținuți prin vânzarea tablourilor înscrise în concursul de desene ”Ziua Europei 2011” au fost donați Școlii pentru deficienți de vedere. Suma donată este de 3.300 RON, bani cu care școala va putea cumpăra o pianină nouă pentru copii.

Mulțumim celor care au fost alături de noi și cu sprijinul cărora am reușit să le facem acest cadou copiilor cu deficiențe de vedere.

« « Previous Post | Next Post » »

Leave a Reply

Your email address will not be published.