noaptea agentiilor 300x200

Chelgate își deschide porțile de Noaptea Agențiilor!

Chelgate România s-a înscris în circuitul Nopții Agențiilor! Astfel, pe 15 mai, de la 20.00 la 24.00, noi ne deschidem porțile agenției din str. Amman, nr. 14 pentru publicul pasionat de comunicare și …. stil British. Pentru că, la noi, seara de 15 mai va fi 100% britanică, cu ceai și cookies, punch și bere.

Haideți să reinterpretăm clasicul afternoon tea într-un mediu relaxat și creativ. Muzică live cu Ștefan Munteanu la saxofon. Sesiune de scurt-metraje în sala noastră de ședințe, unde iau naștere ideile strașnice. Ședințe foto cu pălării și umbrele la photo corner-ul londonez. Jocuri de societate britanice, precum Charades. Afișe cu vorbe de duh și glume britanice distribuite prin agenție.

Noaptea Agențiilor este un eveniment care își propune să promoveze creativitatea românească, să faciliteze socializarea în rândul celor pasionați de comunicare, dar și să permită publicului larg să treacă pragul agențiilor lor preferate, într-un cadru informal și relaxat. Prima ediție a evenimentului a avut loc în 2010, în cadrul festivalului ADOR.

« « Previous Post | Next Post » »

Leave a Reply

Your email address will not be published.