Publicații

Din 2006 şi până în prezent am editat trei publicaţii cu distribuție națională:

 

Regioregio ian

Din anul 2014 publicăm și distribuim revista Regio a Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice. Regio este o publicație lunară, cu un tiraj de 3500 exemplare și distribuție națională. Ediția în limba engleză este trimestrială.

Arhivă

Buletin de EuropaBuletin de europa

În perioada 2010-2014 am publicat și distribuit Buletin de Europa  pentru Reprezentanţa Comisiei Europene în România, Buletin de Europa este o publicaţie lunară, cu un tiraj de 40,000 exemplare și distribuţie naţională.

Arhivă

euROpeanuleuro_2.qxp

Timp de trei ani am realizat şi distribuit ziarul euROpeanul, creat pentru Ministerul Integrării, transformat ulterior în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor. Editat pentru a informa cititorii în legătură cu fondurile europene, acest project editorial a devenit în scurt timp un ghid practic pentru cei dornici să afle mai multe despre modul în care pot accesa fonduri europene, noutăţile în domeniu, precum şi exemple de proiecte care au fost implementate cu succes atât în România, cât şi în celelalte state membre ale Uniunii Europene.

Ziarul euROpeanul a fost distribuit bilunar, la nivel naţional, în 100.000 de exemplare (2006), respectiv 50.000 de copii (2007 – 2008).

Arhivă